Sälja tomt

Sälja tomt? Vi är en trygg bostadsutvecklare som köper tomt och byggrätter för nyproduktion. Kontakta oss redan idag 036-16 16 03

Sälja tomt? Sälj tomten till oss på Categi

Sälj din tomt till oss

Categi Bostadsutveckling identifierar och utvecklar råmark, stycketomter och markområden till nya bostäder. Vår vision är att bygga upp hållbara och prisvärda småhus, radhus och flerbostadshus. Vi skapar hem, från mark till inflyttningsklara bostäder! 

Hjälp oss bygga fler av våra populära bostäder genom att sälja din tomt till oss, oavsett om det är åkermark, skogsfastighet eller jordbruksfastighet. Just nu är efterfrågan för tomter stor och vi kan därför betala extra bra för en tomt eller markområde med bra läge. 

Categi är ett familjeägt företag med fokus på ständig utveckling inom bostadsutveckling. Vi är en trygg aktör med lång erfarenhet av både markexploatering och bostadsutveckling. Vårt huvudkontor finns på Hedenstorps industriområde i Jönköping men vi köper tomter i flera delar av Sverige, bland annat i Borås, Göteborg och Halmstad. Läs gärna mer om våra huvudområden här nedan. 

Äger du tomt eller ett större markområde och funderar på att sälja? Då har du kommit rätt. Tveka inte att höra av dig till oss på Categi Bostadsutveckling redan idag!

Varför välja Categi vid tomtförsäljning?

Att sälja tomt och mark till oss är enkelt, vi tar hand om allt och du får oftast betalt samma dag. Du sparar även in kostnad för mäklare och annonsering genom att sälja
din tomt direkt till oss. Vi betalar bäst för tomt och mark i bra läge där vi kan erbjuda våra hållbara och energieffektiva hus. En smidig affär helt enkelt!

Värdering av tomt och markområde

Hur mycket är din tomt är värd? På Categi kan du få en kostnadsfri värdering av din tomt med möjlighet att sälja din tomt direkt till oss. Vi diskuterar gärna värdet på din tomt och vilka exploateringsmöjligheter som finns. Vi är intresserade av såväl kommunala som privata tomter för byggnation av hus. 

Det finns många faktorer som påverkar värdet vid en tomtförsäljning. Bland annat arean, eventuella servitut samt om el och vatten är framdraget till tomtgränsen. Vanligtvis låter vi en oberoende mäklare bestämma marknadsvärdet för att få fram ett aktuellt marknadsvärde på din mark eller tomt.
 

Sälja tomt till hustillverkare för bostadsutveckling

Sälja tomt är enkelt. Categi bygger och utvecklar tomt och mark till nya bostäder. Vi erbjuder privata bostadsköpare nybyggda och nyckelfärdiga villor, lägenheter, radhus och parhus. Se tomter & hus till salu. Kontakta oss redan idag!