Sälja tomt

Ska du sälja tomt? Categi är en trygg bostadsutvecklare som köper tomter och byggrätter för nyproduktion. Vi betalar bäst för din tomt, kontakta oss redan idag på 036-16 16 03.
Sälja tomt? Sälj tomten till oss på Categi

Sälj din tomt till oss

Categi Bostadsutveckling identifierar och utvecklar råmark, stycketomter och markområden till nya bostäder. Vår vision är att bygga hållbara och prisvärda småhus, radhus och flerbostadshus. 

Välj Categi för din tomtförsäljning

Att sälja tomt och mark till oss är enkelt, vi tar hand om allt och du får oftast betalt samma dag. 
Vi betalar bäst för mark i bra läge, en riktigt smidig affär helt enkelt! 

Värdering av tomt och markområde

Hur mycket är din tomt eller mark värd? På Categi kan du få en kostnadsfri värdering av din tomt med möjlighet att sälja din tomt direkt till oss. Vi diskuterar gärna värdet på din mark och vilka exploateringsmöjligheter som finns. Vi är intresserade av såväl kommunala som privata tomter för byggnation av hus. 
Det finns många faktorer som påverkar värdet vid en tomtförsäljning. Bland annat arean, området runt om tomten, eventuella servitut samt om el och vatten är framdraget till tomtgränsen eller inte. Vanligtvis låter vi en oberoende mäklare bestämma marknadsvärdet för att få fram ett aktuellt marknadsvärde på din mark eller tomt.
 

Sälja tomt till hustillverkare för bostadsutveckling

Categi bygger och utvecklar tomt och markområden till nya inflyttningsklara bostäder. Vi erbjuder privata bostadsköpare nybyggda och nyckelfärdiga villor, lägenheter, radhus och parhus med rimliga priser. Se tomter & hus till salu. Är du intresserad? Varmt välkomna att kontakta oss redan idag!