Jobba med oss

På Categi utmanar vi oss själva varje dag och drivs av känslan av att skapa nya hem där människor ska leva sina liv. Vi är ett litet familjeföretag som med våra samarbetspartner kan erbjuda ett brett utbud av kompetens. Verksamheten består av att skapa attraktiva hem till bostadsköpare. Vi utvecklar mark till hållbara och prisvärda bostäder.

Vill du sälja tomt? Vi utvecklar mark till hållbara och prisvärda bostäder. Jobba med oss!

Bostadsutvecklare i Jönköping

Categi är ett familjeägt företag med fokus på ständig utveckling inom bostadsutveckling. Vi startade 2010 med en idé om att erbjuda uthyrning av prisvärda hantverkslokaler vilket på senare tid nästan helt övergått till bostadsutveckling. Ambitionen är att erbjuda prisvärda och hållbara bostäder. Categi består idag av flera bolag -Categi Tower, Categi Home, Categi House, Categi Property.  Categi identifierar och utvecklar råmark, stycketomter och markområden till nya bostäder.
Vi skapar platser och hem på platser där människor vill bo och leva sina liv. Visionen är hållbara och prisvärda småhus, radhus och flerbostadshus på platser som främjar trivsel och trygghet. Vi finns på Hedenstorps industriområde i Jönköping.

Vill du jobba inom Bostadsutveckling i Jönköping?

Skicka in din ansökan redan idag!

Skicka in din ansökan, glöm inte att bifoga CV!